Минерални сенки за очи Baley 1.5 g

  • Кат. номер:1040110

Жълти пясъци, море и плаж. Сенки Baley ще ви пренесат на топли плажове и в райски кътчета. 

Бледо жълти матови сенки, подходящи както за ежедневна визия и подчертавене на очите, така и за основа на сенки с по-смели цветове за по-дълготарен ефект.

Минерални прахообразни сенки за очи, които ще внесат много цвят във вашата визия. Предлагаме разнообразие от цветове, подходящи както за ежедневна, така и за по-празнична визия. Нашите сенки за очи са с кремообразно усещане и дълготраен цвят.

Формулите са изцяло натурални, което гарантира, че получавете възможно най-чистия продукт с естестени съставки. Сенките за очи съдържат само минерални съставки, дошли от природата. Не съдържат талк, нишесте, бисмут оксихлорид, кармин, синтетични съставки, парфюми или аромати, масла, пълнители и консерванти. 

Нашите сенки за очи никога не са тествани върху животни, не съдържат животински продукти и са подходящи за вегани. 

Начин на употреба:

Отворете капачката, премахнете прозрачното фолио върху ситото и отново затворете капака. Разклатете леко бурканчето докато част от съдържанието не премине над ситото. Отново отворете капака, потопете четката, след което я изтупайте леко, за да освободите излишното количество прах и нанесете в зоната на очите. 

За нанасяне ползайте четка за сенки за очи.

 

СЪСТАВКИ/INCI: MICA, ZINC OXIDE, MAGNESIUM STEARATE, [±CI 77007, 77491, 77492, 77499, 77742, 77861, 77891, 77288]

Грим

Минерален Фон дьо тен

Разгледай

Грим

Минерални сенки

Разгледай