За нас

За нас

Може би сте любопитни да разберете кой стои зад Pearls&Bubbles натурална козметика? Или може би вече знаете? Ако сте от хората, които сте тук, защото следите дългогодишната ми страница във фейсбук, със сигурно знаете :) Ако попадате тук случайно, ще разкажа малко повече.

Аз съм Станислава и изработвам натурална козметика. Водена от любопитство и любознателност, започнах своя път в натуралната козметика преди повече от 10 г. В началото като на шега и като хоби, в последствие малко по-професионално, за да достигна до тук, в този вид и в този формат.

В годините отношенията ни с козметиката преминаваха през много етапи, докато тя не се оформи накрая като голямата ми професионална любов.

Не мога да кажа, че през годините всичко е било само любов. В далечната 2010-2011-та година започнаха и първите ми симптоми на едно заболяване (множествена склероза), което беше решило да ми вземе от всичко по много и най-вече възможността да ходя и да работя. Разбира се нищо и никога не се случва случайно и това още повече затвърди връзката ми с козметиката. И, когато тази връзка се утвърди ясна и трайна, започнах редица обучения за формулиране на натурална козметика, формулиране на декоративна козметика и минерален грим и превърна всичко, което правя в нещо повече от хоби - в работа и професионализъм.

И сега сме тук, за да имам възможността да изява себе си, а вие да опитате от всичко, което съм трупала през годините като знания и опит.

И, за да не си мислите, че се справям сама с всичко това, искам да знаете, че нищо от това тук нямаше да съществува, ако не бяха ТЕ - моят съпруг Станислав, моите деца Ана и Иван (първите подбудители, за които исках да направя натурален крем :) и не на последно място най-малкия четирикрак член на нашето козметично семейство - кучето Аристотел.